adcom phoneVětšina asijských výrobců nových telefonů mají jednu hlavní slabinu. Jejich výrobky jsou často velice podobné produktům jablečné společnosti. Tak například prvky designu iPhonu 6 a 6s můžeme najít i na jejich největším konkurentovi, Samsungu. Jak už to tak bývá, i levné telefony chtějí držet trend, a proto se určitým způsobem iPhonu také podobají.



Lew z YouTube kanálu UnboxTherapy, který jsem si zvláštním způsobem oblíbil udělal recenzi na telefon s Androidem, jehož cena je okolo čtyř dolarů. No a jelikož svým vzhledem připomíná lehce iPhone, proč o tom nenapsat?

Telefon je od pofidérní společnosti ADCOM. Telefon iPhone připomíná nejen svým samotným vzhledem, ale i systém je v duchu iOS. Jinak je to regulérní smartphone, se kterým můžete i fotit! Největší vychytávkou je ovšem samotná cena, 4 dolary. To je kolem 120 korun a za tu cenu je to celkem slušná hračka, co myslíte?

No a co na tuto hodně levnou kopii iPhonu řekl samotný Lew? Na to se můžete podívat přímo ve videu, jehož odkaz naleznete níže. Jaký je váš názor? Je to dobrá hračička, nebo je to naprostá zbytečnost?

https://https://www.youtube.com/watch?v=utRww8-QuBw