vsco_cam_iphone_user_gridApple už od roku 2007 vyrábí prémiové produkty, které si nachází oblibu po celém světe. iPhone se totiž postupem času stal více a více oblíbeným a to především díky svému iOS, který je plynulejší než jeho konkurenci. Přesto ale i takový telefon s sebou do života přináší hned několik nevýhod – tady máte pět z nich.



Láska na první pohled

Přijdete do baru, slečna vedle uvidí hliníkový telefon s logem jablka, cítit je silně alkoholem a už se k vám vtírá. Mít iPhone totiž je in a ona sama by ho jako správná slečna měla mít taky. Ale od koho? Přece od někoho, kdo už ho má – když má na jeden, proč by nemohl koupit druhý. Na druhou stranu je ale hned první bod spíše kladným důvodem.

Rozmazlec a miláček rodiny

Jo, mít iPhone, znamená mít bohaté rodiče. A to platí, i když vám už je 25 let – furt ho máte od nich. S tímto bohužel žije většina lidí a jakmile vidí někoho mladšího, je jasné, že si na iPhone nevydělával sám. Pokud tedy koupi iPhonu ještě zvažujete, podobné reakce určitě čekejte.

Na jiný telefon můžete zapomenout

Znám spoustu lidí, kteří se kvůli špatné zkušenosti s jedním kouskem iPhonu rozhodli, že se dají na stranu konkurenčních telefonů a už toho litují. Sám si ani nedokážu představit, že bych se měl iPhonu vzdát a přejít k Androidu. A dokážete si představit ty otázky typu, jestli vás iPhone zklamal? Přesně to je další důvod, takže i když nebudete mít na nájem nebo na dárky pro rodinu k Vánocům, vždy utratíte peníze za nový iPhone.

Tady si ho nenabiješ

Co si budeme povídat, ale výdrž nejnovějších modelů od Applu je opravdu směšná a spousta lidí tento problém řeší pomoci powerbanky. Na mé škole ve třídě se to řeší postaru a každý si s sebou vezme nabíječku a telefon spokojeně zapojí do zásuvky. Teď ovšem přichází problém. Zatímco všichni ostatní, si vystačí s jednou nabíječkou, já musím nosit svou vlastní – Lighting totiž do svého telefonu nikdo nestrčí.

Ego až na strop

To je přece jasné, jakmile máte iPhone, vaše sobeckost a namyšlenost z vás doslova září. Bohužel i toto se stejně jako bod druhý stal skoro nevyloučitelnou součástí všech mladších majitelů jablečných telefonů. Můžete se tedy snažit jak chcete, ponižovat se, nikdy nevyhrávat, ale vždy to ego až na strop mít budete.

Girl - iPhone 6 - Living-Room UHD