iMessage zprávy - iconVe službě od Applu s názvem iMessage docházelo dnes k častým problémům. Mnoho lidí na Twitteru a zahraničním webu 9to5mac si stěžovalo, že má problém s odesíláním a přijímáním zpráv v iOS, Macu a Apple Watch. Apple již včera na svých stránkách problém potvrdil a tvrdí, že včera se výpadek týkal 0,5% lidí. Uživatelé si stěžují na celou řadu problémů.



Oblíbenou službu iMessage, která slouží pro zasílání multimediálního obsahu dnes potkal výpadek. Tento výpadek se projevoval častými problémy, na které upozorňovali celé dopoledne uživatelé buď na sociální službě Twitter nebo na zahraniční web 9to5mac. Nejčastěji si uživatelé stěžovali na problém s odesíláním a přijímáním zpráv na operačním systému iOS, OS X a na Apple Watch. Samotná firma Apple o problému ví a tvrdí, že výpadek se týkal 0,5% uživatelů.

Některým uživatelům bylo službou řečeno, že zpráva nebyla doručena a to i přesto, že osoba, které jste zprávu odeslali, zprávu obrdžela.

Na webových stránkách System Status byl včera výpadek iMessage zaznamenán a dnes to vypadá, že problém byl napraven. Nicméně uživatelé stále hlásí problémy s iMessage.

Zdroj: 9to5mac.com