SIRI-LogoNecelé 2 týdny zpět jsme Vám sdíleli článek, kde jsme Vám ukazovali menší trik, využívající chybu v systému iOS ohledně zapnutí funkce Night Shift a Low Power Modu zároveň a dnes také článek o tom, že je možné se také díky Siri dostat do složky Fotky. Dnes obě tyto chyby Apple již opravil.



V dřívějším článku jste mohli nálezt video ukázku, kde bylo ukázáno jak jednoduše zapnout Noční režim a režim nízké spotřeby aby fungovaly zároveň. Stačilo zapnout režim nízké spotřeby a na zamknuté obrazovce požádat Siri, aby Vám zapnula Noční režim. V druhém případě, trochu více čerstvějším, bylo možné se dostat do složky Fotek na Vašem iOS zařízení také pomocí Siri. Stačilo Siri požádat aby Vám našla sociální síť Twitter a přes ten jste se již mohli dostat do již zmíněné složky.

Nyní jsou problémy vyřešeny. V případě nočního režimu je již Siri chytřejší a oznámí Vám, že aby mohla zapnout Noční režim, musí prvně vypnout režim nízké spotřeby. Pokud se pokusíte o přístup do Vašich Fotek, Siri Vás prvně požádá o vaše heslo.tim-cook-siri

Zdroj: 9to5mac.com