iPhone se iconPoté, co byl na oficiálních stránkách Apple k dispozici předprodej nejnovějšího iPhonu a iPadu, se před Apple Story moc fronta netvořila a u některých to dokonce vypadalo, že fronta stojících lidí čeká na nejnovější model elektromobilu Model 3 od společnosti Tesla.



Obě zařízení je možné ihned zakoupit v Austrálii, Kanadě, Číně, Francii, Německu, Hong Kong, Japonsku, Novém Zélandu, Puerto Ricu, Singapuru, Velké Británii, Amerických Panenských ostrovech a samozřejmě ve Spojených státech. 

Druhá vlna prodeje se bude týkat Albánie, Andorry , Rakouska, Bahrajnu , Belgie , Bosny , Bulharska, Chorvatska, České republiky , Dánska, Estonska, Finska, Řecka, Guernsey , Jersey , Maďarska, Islandu, Indie, Irska, Isle of Man, Itálie, Kosovu, Kuvajtu, Lotyšska, Lichtenštejnska, Litvy, Lucemburska, Makedonie, Maledivy, Malty, Monaka, Nizozemí, Norska, Polska, Portugalska, Rumunska, Ruska, Saúdské Arábie, Slovenska, Slovinska, Španělska, Švédska, Švýcarska, Tchaj-wanu, Turecka a Spojených arabských emirátů. Prodej začne na začátku dubna.

Zdroj: cultofmac.com