Lg_logo-6Společnost, která o sobě tvrdí, že se moc nestará o konkurenci a konkurenční produkty jsou jim ukradené udělala krok, díky kterému se zdá, že nemluví až tak úplně pravdu.



CEO mobilní divize sám řekl, že Apple dává do prodeje „produkty se stejnou starou technologií a funkcemi.“ Nově se ale ukazuje, že si LG dala ochrannou známku na název „G5 SE“, vidíte tu podobnost?

Korejci tvrdí, že si nechali dát název pod ochrannou známku již v únoru, kdy se v podstatě ani nevědělo, jak se nový telefon od Apple bude jmenovat. I tak ale řekli, že chtějí svůj nový telefon LG G5 SE pojmenovat.

To může značit, že chce společnost představit svůj „menší“ telefon, který by stál vedle jejich vlajkové lodi LG G5. Tohle už koneckonců společnost jednou udělala.

Samozřejmě je třeba zdůraznit, že chce společnost svůj telefon takto pojmenovat z různých důvodů a nemusí jít ihned o kopírování někoho jiného. Jaký názor na to máte vy? Je vám jedno, jak společnost svůj telefon nazve, nebo si myslíte, že LG Apple jasně kopíruje?

lg_g5_stream-930x512

Zdroj: phonearena.com