apple_logo_mask__1440x1440_by_shraknerŘíkáte si, že je MacBook Pro na vás moc drahý? Nějakých 60 tisíc je oproti těmto cenám opravdu pouhé zrnko. Podívejte se na TOP 4 produkty s nejvyšší cenou, za jakou Apple vůbec kdy prodával nebo teprve prodávat bude.



TWENTIETH ANNIVERSARY MACINTOSH

Začneme zlehka, takže produktem, který se ještě ceně MacBooku Pro rovnat může. Jde o speciální Macintosh navržený tehdy ještě mladým designérem Jonym Ivem. Představeno bylo pouhých 12 tisíc kusů, přičemž cena se pohybovala okolo 180 tisíc korun. Krátce na to bylo možné speciální verzi Macintoshe sehnat za 47 tisíc.

TAM

PRODUCT RED MAC PRO

Mac Pro v červené barvě má stejný význam jako ostatní produkty RED. Přesně proto je i jeho cena opravdu vysoká. I když tento model nabízí opravdu slušný výkon, tak věřím, že by si ho většina z vás určitě nekoupila – jeho cena je více než 23 milionů korun.

iDrop_LimitedEditionAppleProducts_03

SOLID ROSE GOLD EARPODS

Další limitovaná edice, tentokrát v podobě sluchátek EarPods, které má většina z vás doma. Na těchto se ale podílel speciálně Jony Ive a Marc Newson. Sluchátka jsou vyrobena z 18-ti karátového růžového zlata, přičemž si ale zanechávají všechny vlastnosti. A cena? V uších byste nosili kousek za 11 milionů korun.

iDrop_LimitedEditionAppleProducts_04

COLORWARE IMAC RETRO

Pokud máte rádi retro, ale s výkonem stíhající dnešní dobu, máme pro vás také jeden kousek. Jedná se o 27-palcový iMac s 5K Retina displejem, který nabízí opravdu výkonný hardware a to v podobě 4.0 GHz procesoru i7 od Intelu, 32GB RAM, 1TB flashového úložiště a 4GB grafiku. Cena je zde poměrně nízká – 133 tisíc – beru li v potaz to, že pouze 25 šťastlivců bude moci doma tento iMac mít.

imac-retro

Zdroj: idropnews.com