Apple Store iconPodívat se do Apple Storu kdekoli na světě, je pro fanoušky Applu velkým zážitkem. Někteří mají to štěstí a navštíví jablečné prodejny až v USA, někteří jen v Evropě. Ať už jste ale navštívili jakýkoli Applen Store, v porovnání s tímto stál za nic. Applem totiž otevírá svůj další obchod a to 15 let od otevření prvního.



Prodejna se nachází na Union Square a je tento týden ještě zavřená. Přesto se ale někteří novináři mohli dovnitř podívat a provedla je samotná šéfka všech Apple Storů – Angela Ahrendts. Ta se samozřejmě pochlubila velikými prostory prodejny, obří 6K televizí a ještě většími dveřmi, které slouží pro vstup do Apple Storu – ty dosahují výšky neuvěřitelných 13 metrů.

Apple Store obsahuje i speciální zadní místnosti, která je určená menším firmám na různá setkání. Tam se nachází pohovka, stolek, televize a nechybí ani Apple produkty.

sfapplestoreconferenceroom

Asi nejzajímavějším místem je „The Plaza“. Jedná se o venkovní část, která je ovšem zastřešená a přístupná tak 24/7. Samozřejmostí je i pokrytí bezplatnou Wi-Fi. Nechybí zde ani luxusní fontána a posezení, které dokáže „obsloužit“ až 200 lidí.

https://twitter.com/reneritchie/status/733347121928261636

Zdroj: macrumors.com