apple virus vir error chyba - icon logo hrozbaNově vydaný iOS 9.3.2 není venku ani 24 hodin a už se hlásí někteří uživatelé 9.7-palcových iPadů, že krátce po nainstalování nového softwaru jim iPad hlásí „Error 56“ problém a žádá je o přípojení zařízení k iTunes.



Zatímco né všichni uživatelé 9.7-palcových iPadů registrují problémy, již několik z nich však na fórech serveru Macrumors a na sociálních médiích upozorňují na problém s novým iOS 9.3.2. Po instalaci jim totiž naskočí „Error 56“ a iPad se dožaduje připojení k iTunes. To však bohužel nic nevyřeší.

„Můj iPad je fuč. Píše mi ať ho připojím k iTunes, ale nechce se obnovit ani updatovat, prekérní situace. Fakt super. :/“ – píše jeden z uživatelů.

Podle dokumentu pro error problémy od Applu je „Error 56“ hardwarová záležitost. Dokument doporučuje nainstalovat nejnovější verzi iTunes, zkotrolovat problémy s bezpečností softwaru třetích stran a pokusit se obnovit vícekrát. Pokud i přesto problém bude přetrvávat, doporučuje Apple kontaktování Apple podpory.

S nemalým počtem ovlivněných uživatelů Apple nejpíše bude muset vydat update verzi iOS 9.3.2 aby byl problém vyřešen.

Zdroj: macrumors.com