fv_iphone_7_render_bottomZářiové představení iPhonu 7 se blíží a stále se objevuje více informací kolem telefonu nové generace od Applu. Podle všech úniků od výrobců krytů, spekulací a analytiků bude iPhone 7, 7 Plus odpovídat těmto fotografiím a renderům níže. iPhone 7 má mít tloušťku 6,1mm ve srovnání s iPhone 6s, který měl 7,1mm.



Postupně simohou čtenáři dávat všechny informace dohromady a zjistí, že příliš často se mluví o vynechání 3,5mm jacku na sluchátka. Pravděpodobně tím chce Apple podpořit svojí divizi Beats v bezdrátově propojených sluchátkách a nebo nově budou představeny zcela nová sluchátka s Lightning konektorem. První dotaz okamžitě putuje na logičnost nabíjení iPhonu, když bude Lightning konektor obsazen sluchátky. Ano, ta možnost tady je a to nabíjení telefonu jiným konektorem, konkrétně na zadním krytu pomocí Smart Connect.

fv_iphone_7_render_topV tomto článku se věnujeme hlavně designu, proto si zde nepřečtete nic o procesoru, pamětí RAM nebo kapacitě.

fv_iphone_7_render_bottomPřední strana iPhonu zůstává stále záhadou, ale pravděpodobně se mechanického „Home Button“ tlačítka ani tentokrát nezbavíme a opět nebudeme ovládat iPhone více virtuálně, i když levné telefony se systémem Android toto už dávno mají (bez Touch ID).

Rovněž se stále mluví o duální kameře, ovšem podrobnosti k ní bychom věštili opravdu z křišťálové koule, proto necháme podrobnosti raději na přesnějších informací od šikovných zahraničních zdrojů. Informace kolem iPhonu 7 stále sledujeme, proto nepřestávejte sledovat AppleNovinky.cz.

iphone-7-leaked-bastille

fv_iphone_7_render_side_carbon

Zdroj: macrumors.com