Apple_EarPods_35446297_02Velkou otázkou zůstává, jaká sluchátka najdeme u iPhonu 7. Pokud se jedná o první krok společnosti Apple odstranit konektor pro sluchátka, znamená to několik změn u stávajících EarPods, které jsou součástí každého balení iPhonu.



Lightning EarPods

První možností a také nejpravděpodobnější variantou je, že sluchátka budou mít místo klasického konektoru pro sluchátka Lightning konektor. Pokud Apple chystá Lightning EarPods, mohlo by to znamenat i novou aplikaci pro sluchátka.

Wireless EarPods

Druhou možností je, že Apple použije odstranění konektoru pro sluchátka jako příležitost k nasazení sluchátek připojených přes Bluetooth. Mohlo by se jednat o podobná sluchátka jako PowerBeats2, JayBirds, nebo nových bezdrátových sluchátek, která užívají Lightning konektor k dobíjení, ale také pro případ, kdyby uživatel chtěl sluchátka propojit standardně kabelem.

Žádné EarPods?

Nejhorší možností je, že by Apple dodával iPhony bez sluchátek, nebo staré EarPods s nějakým druhem adaptéru. Otázkou zůstává, jak je tato možnost pravděpodobná.

Je také pravděpodobné, že pokud Apple chystá iPhone bez 3,5 mm konektoru, bude dodávat adaptér, který umožní připojení stávajících sluchátek s 3,5 mm konektorem.

Jaká bude mít podle Vás iPhone 7 sluchátka?

 

Zdroj:9to5mac.com