1e6f5975d8303510f2881d91f9d87a08Ti, kteří hledají kryt na iPhone 6s osázený krystaly od společnosti Swarovski se nyní mohou začít konečně radovat. Nová řada OtterBox Symmetry Crystal Edition je limitovaná edice krytů pro iPhone 6s, které výrobce navrhl právě ve spolupráci s rakouskou šperkařskou společností.



I když se zdá, že se obě společnosti zaměřily pouze na design, není tomu tak. Kryty jsou totiž dodávané s certifikátem. To znamená nejen to, že každému na ulici vypálíte oči odrazem z drahých krystalů, ale i to, že se vašemu telefonu při pádu nic nestane. Výrobce také garantuje, že byly kryty řádně otestovány. Celková doba je přes 24 000 hodin testování.

Pokud uvažujete o koupi, měli byste si pospíšit. Kryty jsou totiž dostupné pouze omezenou dobu a to celkem ve třech variantách: Gold Sand Crystal, Crystal Midnight a Mystic Crystal. Všechny varianty můžete vidět na fotografiích níže.

Jak jste ale již možná pochopili, práce se společností Swarovski není úplně zdarma. Cena je 139,95 dolarů za jeden kus. Všechny varianty jsou momentálně dostupné pouze pro iPhone 6s.

crystal3 crystal2 crystal1

Zdroj: phonearena.com