zajímavé aplikace dne iconMáte pocit, že jste světaznalí? Tato hra vás snadno vyvede z omylu. Vaše iluze budou rázem ty tam a možná si už ani nebudete jisti tím, že víte, kde bydlíte. Objevujte svět díky hře založené na StreetView!



O co vlastně jde? Váš úkol je jednoduchý – uhádněte, kde jste. Respektive, kam vás zrovna GeoGuessr vysadil. Aplikace zobrazí místo, kde se můžete rozhlédnout po nejbližším okolí a následně se pokusit toto místo co nejpřesněji určit na mapě. Opravdu, tak snadné to je. Občas mohou při určování napovědět ukazatele kolem silnic, jindy se ale objevíte uprostřed kanadského lesa a teprve tady se pozná nefalšovaný světoběžník.

IMG_2135

Po umístění vašeho tipu se zobrazí místo, kde jste se nacházeli a ukáže se vzdálenost, o kterou jste se odchýlili. Z tohoto údaje se pak počítá vaše výsledné skóre. V každém kole máte za úkol uhádnout pět lokací. Po každém kole obdržíte výplatu v podobě herní měny zvanou GeoCoin. Za tyto peníze si můžete odemykat další mapy – třeba pouze světové metropole, nebo známá místa.

GeoGuessr

Hra je až překvapivě jednoduchá, vyberete si, zda chce být omezeni časem, nebo ne, mapu a můžete začít hrát. Úhledné a čisté menu dotahuje tuto aplikaci na hranici dokonalosti.

A pro ty, co mají rádi výzvy je zde připravený i režim pro více hráčů (až 6). Tak co, zkusíte, jak znáte svět?

GeoGuessr_01

Aplikaci dne s názvem GeoGuessr můžete stáhnout zdarma pomocí tohoto rychlého odkazu.