aplikace dne ke stažení zdarma iconOpět vám přinášíme hned několik aplikací, které jsou po omezenou dobu ke stažení zdarma na App Store. Pokud se vám tedy nějaká líbí a chcete pomocí ní obohatit váš iPhone, iPad či jiné zařízení, rozhodně byste neměli váhat, protože již zítra můžou být všechny aplikace znovu placené.



Vlad

Vlad se k jeho smůle narodil v pekle, ale jeho snem bylo vždy nebe. Pomozte mu proto se do nebe dostat! Posouvejte objekty, vyhněte se strašidelným postavám a hlavně pomozte Vladovi.

screen520x924

Aplikaci dne s názvem Vlad můžete stáhnout pomocí tohoto rychlého odkazu.

AURA – Camera Photo Editor

Pokud vám přijdou vaše fotografie nudné a vy je proto nechcete nikde sdílet, určitě zkuste jindy placenou aplikaci AURA. Ta vám totiž nabídne hned několik velmi užitečných nástrojů pro úpravu fotkek – nechybí ani rámečky, filtry či několik fontů textu.

screen322x572 (1)

Aplikaci dne s názvem AURA můžete stáhnout pomocí tohoto rychlého odkazu.

Nok

Časovač Nok je základním intervalovým časovačem pro vaření v kuchyni, domácí cvičení, studium, či jiné drobné úkoly, které vyžadují opakování. Nok vám umožní nastavit si až 5 časovačů s různými jmény a časy. S využitím této aplikace se vyhnete zdlouhavému procesu odemykání iPhonu, hledání hodin a resetování časovače – stačí dvakrát poklepat a časovač se spustí, aniž byste museli vyndat telefon z kapsy. Bojíte se, že by se vám aplikace mohla zapnout v nepravou chvíli náhodným poklepáním? Žádný strach, i na to vývojáři aplikace mysleli, a proto je zde možnost zámku, proti nechtěnému zapnutí.

iPhone Screenshot 1

Aplikaci dne s názvem Nok můžete stáhnout pomocí tohoto rychlého odkazu.

Voice Notes Pro

Díky této aplikaci budete moci pořizovat nahrávku zvukové stopy, kterou lze snadno sdílet s přáteli ve formátu MP3 pouhým stisknutím tlačítka. Přímo do zvukové nahrávky je pak možné přidat značky, poznámky, nebo fotografie. Určitě potěší, že „zmenšená“ verze aplikace běží i na AppleWatch. Sdílení probíhá buď jako komprimovaný soubor ZIP, nebo pomocí iCloudu, se kterým tato aplikace spolupracuje.
iPhone Screenshot 2

Aplikaci dne s názvem Voice Notes Pro můžete stáhnout pomocí tohoto rychlého odkazu.

Super Calendar

Údajně nejuniverzálnější kalendář a widget v celém AppStoru. Zkrátka není kalendář, jako kalendář. S touto aplikací si přijdou na své nejen hračičkové, kterým zkrátka záleží na tom, aby jim dokonale ladily všechny barvy na displeji, ale i ti, kteří mají rádi jednoduché a přehledné aplikace. Super Calendar se pyšní 11 typy náhledů na kalendář, ať už týdenní, měsíční, nebo roční, světlým či tmavým pozadím, vyhledáváním ve vytvořených událostech a mnoho dalšími funkcemi.
iPhone Screenshot 2

Aplikaci dne s názvem Super Calendar můžete stáhnout pomocí tohoto rychlého odkazu.

Zdroj: bgr.com