password iphone heslo icon ikona code 6 6s 5s 5 sePůlka letních prázdnin je sice skoro za námi, ovšem čas na dovolenou je tu stále. Ať už se chystáte do Itálie k moři nebo památkám, do New Yorku na nákupy nebo do Irska za krásnou přírodou, bez těchto věcí k iPhonu se radši nikam nevydávejte.



Nejdůležitější jsou vzpomínky

Snad nejdůležitější věcí, kterou si s sebou můžete vzít, je selfie tyč. Ta se snad v každé zemi stane vaším každodenním společníkem, díky kterému vyfotíte ty nejlepší fotky s vašimi přáteli a nebudete tak muset stále natahovat ruku.

179075

Na potápění jedině s neoprenem

Pokud se hodláte potápět, nesmíte zapomenout, že Apple ještě nemá voděodolné zařízení. Hodit se proto zajisté bude voděodolný kryt pro váš iPhone. Ten využijete nejen na snímky nad či pod vodou, ale i jako pouhou ochranu, pokud se vydáte na projížďku lodí.

4SSD000101-450-450

Plány jsou vždy důležité

Pokud se chystáte do neznáma, určitě vám pomůže průvodce. Doba papírů je ovšem pryč, tak proč nesáhnout po aplikaci? Jedním z mála opravdu povedených průvodců, které jsou mimo jiné i v Češtině, spadá Fripito. To za pár dolarů nabídne opravdu pestrou nabídku několika lokalit, mezi kterými nechybí dokonce ani místa z České republiky a vy si tak můžete naplánovat, například fotografický trip.

Fripito totiž nabízí stovky lokalit po celém světě, které už někdo z tvůrců aplikace navštívil, takže nechybí ani poměrně aktuální fotografie. Ke každé lokalitě poté spadá základní informace a to samé lze říci i o fotografii – zjistit tak můžete ISO, rychlost uzávěrky a spoustu dalších parametrů, díky kterým vyfotíte fotografie jako profesionálové.

screen322x572

Spojení zábavy a letošní hitu?

Ať se vydáte kamkoli, vždy vás čeká dlouhá cesta – autem, vlakem, letadlem, ale i pešky. Proč tedy tento čas nevyužít o něco více a nezahrát si nějakou hru? V současné době to bude určitě Pokémon Go – dlouhá cesta vám tak umožní chytit opravdu velké množství potvůrek. Zároveň ale musíte dávat pozor na vysoké ceny roamingu od našich operátorů.

screen322x572 (1)

Hlavně zůstat stále na přijmu

Ať máte iPhone 6s, SE nebo starší „pětku“, neobejdete se bez energie. Tu vám může v případě delších cest nabídnou jedině powerbanka, na které se v dnešní době až povinným zbožím každého majitele smartphonu. Ceny přitom nejsou nijak vysoké a nejlevnější modely na jedno nabití lze koupit už za 100 korun.

PNY_PowerPac_M3000_power_bank_review_2