batman-19-xxlAno, někdo si může říct, že je to skvělý nápad a je škoda, že podobné nápady nemají i ostatní společnosti. Řeč je o Batman edici Samsungu Galaxy S7 Edge, který je v ní momentálně prodáván. Musíme si ovšem uvědomit, že společnost vlastně nenabízí nic výjimečného.



Možná se ptáte, proč podobné edice nedělá třeba Apple (oficiálně), odpověď je naprosto jednoduchá. Protože to Apple jednoduše nepotřebuje. Apple nabízí speciální edice svých produktů RED, která podporuje boj proti AIDS. Ale Samsung? To jako Batman edice podporuje boj proti zlu?

Jde pouze o velmi laciný obchodní trik, jak z lidí a fanoušků komiksu, kteří by si tento telefon v životě nekoupili, udělat své zákazníky. Přitom, abyste si udělali Batman edici z telefonu nepotřebujete nový telefon, ale stačí vám kryt za pár stovek (a výsledek bude stejný).

Dle mého názoru tato edice akorát dokazuje to, že společnost Samsung nedokáže prodat své „úžasné a výkonné“ telefony normálním způsobem a marketingem, a proto musí využívat nějaký trend. Je tu tedy jasně vidět rozdíl mezi společností, která umí prodávat a společností, která se snaží umět prodávat.

Pokud byste ovšem chtěli vidět telefon v akci a dokonce si o jeden snad zasoutěžit, Lew z kanálu UnboxTherapy vám ve videu níže řekne více.

https://https://www.youtube.com/watch?v=5-VQ6c7Whec

Zdroj: youtube.com