ipad-pro-201603-gallery3Ať už jste příznivci iPadu Pro s úhlopříčkou 12,9 palců, nebo 9,7, máme pro vás tip na elegantní obal, do kterého můžete svého mazlíčka zabalit. Nemusíte se bát, že by se vám při přenosu poškrábal, nebo jinak poškodil. Firma, zabývající se výrobou příslušenství, Twelve South dokázala vytvořit obal, ve kterém to sluší i většímu iPadu Pro. Při jeho nošení nebudete mít pocit, že stěhujete televizi, ale budete přenášet pouze knihu s pěkným obalem a ještě kvalitnějším obsahem.



Firma Twelve South se zaměřuje na výrobu příslušenství pro elektroniku od Applu. Všechny výrobky od tohoto výrobce mají jednoduchý design, který příjemně ladí s jablečnou elektronikou. Obal BookBook, který ale vytvořili pro iPady, je opravdu povedeným kouskem.

BookBook přesvědčivě imituje knihu. Je vyroben z kůže velmi pěkného hnědého odstínu, i když barva je asi otázkou preferencí. Otevírání je na zip. Uvnitř nalezneme pevný rámeček na zasazení iPadu a gumičku, za kterou lze přichytit Apple Pencil. V obalu nechybí ani zabudovaný stojánek, abyste si iPad dali do polohy, která vám nejvíce vyhovuje při práci. 

Obal lze zakoupit za 99,99$, což sice není málo, na druhou stranu je tento obal opravdu povedeným doplňkem z kvalitní kůže. V tomto případě neplatí přísloví nesuďte knihu podle obalu, protože právě vzhled bude asi to jediné, co rozhodne o tom, jestli si obal koupíte, nebo ne. Kousek je to ale rozhodně pěkný a neurazí asi nikoho, kdo má rád jednoduchost a eleganci.