iPad Pro 9,7 97 9 7 icon applenovinkyPřinášíme Vám výčet nejlepších aplikací na psaní poznámek pro iPad Pro a Apple Pencil. Většina aplikací je placených, ale některé jsou zdarma. A jak Vy využíváte Apple Pencil?



GoodNotes 4

Aplikace ke stažení zde – 7.99 $.

Placená aplikace Good Notes 4 je velmi užitečnou aplikací, která umožňuje psát poznámky pomocí Apple Pencil, tedy Vaším rukopisem a ten poté dokáže přečíst a vyhledat v něm požadované slovo.

goodnotes4

 

Notability

Aplikace ke stažení zde – 7,99 $

Tato povedená aplikace umožňuje importovat různé grafy, ale i webové stránky a Vy si tak můžete zvýraznit co potřebujete. Notability dokáže vyhledat slovo v původním textu, bohužel ne v tom, co jste napsali Vy ručně.

notability

Notes Plus

Aplikace ke stažení zde – 6,99 $

Tato aplikace, která je optimalizovaná pro iPad Pro a Apple Pencil, dokáže transformovat Vaše ručně psané poznámky na text. Dále také dokáže zaznamenávat zvuk. Například přednášku si tedy můžete znovu přehrát a doplnit si potřebné informace.screen480x480-3

Noteshelf

Aplikace ke stažení zde – 8,99 $

Mezi další povedené aplikace na poznámky patří Noteshelf. Tato aplikace dokáže Vaše poznámky zabezpečit kódem. To znamená, že Vaše poznámky budou zabezpečeny před cizím shlédnutím. Aplikace také podporuje Apple Pencil.

screen-shot-2016-04-06-at-8-50-30-pmPenultimate

Aplikace ke stažení zde – zdarma

Tato aplikace na poznámky je zdarma. Můžete však zakoupit upgrady pro tuto aplikaci, aby se Vám používala lépe. Aplikace je optimalizovaná pro Apple Pencil, tedy reaguje, pokud tužku nahnete a podobně.

screen480x480-8

Zdroj: 9to5mac.com