iphone 7 iconPředstavení dalšího iPhone se už blíží a my pro vás máme jednoduchý „blueprint“, který ukáže, jak vlastně bude právě iPhone 7 vypadat. Zároveň ukáže, zda se vyplácí čekat na další model nebo už nyní zakoupit iPhone 6s a ušetřit tak několik tisíc.



Design iPhonu bude pozměněn minimálně – počítá se pouze se změnou čočky fotoaparátu u obou modelech a zároveň odstranění signálních pruhů. Tělo by ovšem mělo vypadat tak, aby dovnitř nepustilo žádnou vodu.

Snad nejvíce žhavým tématem je stále port pro sluchátka. Z odkazem na několik úniků by Apple opravdu měl další iPhone o tento konektor ochudit a sluchátka tak půjde připojit bezdrátově pomocí Bluetooth nebo díky redukci pro Lightning port.

Fotoaparát je dalším tématem – ten by měl letos přijít ve dvou podobách – duální, jenž bude součástí větších iPhonů a poté klasický, ovšem s větší čočkou – toho se dočkáme i 4,7″ iPhonů.

Výrazného zlepšení by se měly dočkat i vnitřnosti modelu – konkrétně baterka nabídne větší kapacitu a dokonce i úložiště se změní. Nejen, že iPhone 7 přijde s 256GB, ale hned v základu nabídne velmi oblíbených 32 GB.

iphone 7

Zdroj: wsj.com