zajímavé aplikace dne iconSociální síť Instagram už dávno není tím, co bývala, těžko říci, jestli je to dobře, nebo ne, ale prostě to tak je. Změnil se jeho vzhled, ikonka, přibyly funkce a v neposlední řadě už neplatí, že každá fotka musí mít rozměry čtverce.



I tak se ale najdou lidé, kteří se drží původní myšlenky čtvercových fotografií a proto se jim může hodit aplikace, která z jakékoliv fotografie čtvercovou fotku udělá. Bez toho, aniž byste museli fotku oříznout a přišli tak o zajímavou část záběru.

Aplikace není novinkou a pokud se na Instagramu pohybujete, určitě jste si už tohoto způsobu zarovníní do čtverce všimli u svých přátel. Možná jste jen nevěděli, jak se aplikace jmenuje.

Funguje to tak, že fotku, kterou nahrajete aplikace dá zároveň jako rozostřené okraje. Nestane se tak, že by okraje barevně neladily s fotkou a tvořily tak rušivý element. To ale není vše, co aplikace umí. Díky ní budete moci přidat popisky na fotografie, emotikony, barevné okraje a samozřejmě nějaké ty filtry, které k Instagramu neodmyslitelně patří.

The app was not found in the store. :-(