wakePokud patříte mezi skupinu lidí, co rádi bádají ve svém novém či starém zařízení a pořádně ho zkoumají, tak je tento článek právě pro vás.



Změna intenzity svítilny

Jestliže vlastníte iPhone 6s nebo 7, máte možnost pomocí funkce 3D Touch nastavit a upravit intenzitu svítilny. Funkci spustíte jednoduše, stačí přiložit prst na ikonu v „Control Center“ a vyberete vámi požadovanou úroveň.

„Odstranění“ nepotřebných aplikací

Určitě máte ve svém zařízení plno aplikací, které nikdy nevyužijete a jen vám tam zabírají místo na ploše. Těchto aplikací se dá jednoduše zbavit podržením a kliknutím na křížek. Avšak tímto vymažete zprávy pouze zástupce, místo se vám neuvolní.

Nekonečné množství oken ve výchozím prohlížeči Safari

Systém iOS 10 konečně umožňuje u výchozího prohlížeče Safari otevřít nekonečně mnoho oken, takže můžete mít vše pohromadě a nic nemusíte vypínat.

Kde je mé auto?

Pokud jste zapomněli kam jste zaparkovali vaše krásné auto nezoufejte. Tato aplikace vám pomocí Apple maps dokáže připomenout, kde se právě vozidlo nachází. Funkce navíc funguje automaticky a sama od sebe uloží místo, kde jste vozidlo zaparkovali.

Čas jít spát (Bedtime)

Pravděpodobně na svém telefonu používáte klasický budík. Díky této aplikaci si naopak můžete nastavit, kdy je čas jít spát. Aplikace jako je tato nemá nějaké hlubší opodstatnění ale můžete vyzkoušet jestli na vás tato změna bude mít nějaké pozitivní účinky.

Zdroj:techcrunch.com