aplikace dne ke stažení zdarma iconOpět vám přinášíme hned několik aplikací, které jsou po omezenou dobu ke stažení zdarma na App Store. Pokud se vám tedy nějaká líbí a chcete pomocí ní obohatit váš iPhone, iPad či jiné zařízení, rozhodně byste neměli váhat, protože již zítra můžou být všechny aplikace znovu placené.



 

PostBot 2

Kdy je nejvhodnější doba na zveřejnění fotografie? Tak to přesně ví PostBot 2. Pokud chcete vytvořit sledovaný instagramový účet, aplikace vám pomůže. Na základě toho co publikujete vám doporučí hodiny, kdy lidé nejvíce vyhledávají vaše okruhy. A raději si pospěšte a využijte toho, že je aplikace zdarma, její standartní cena je totiž 27,99$.

The app was not found in the store. :-(

Grocery List

Šikovný pomocní při nakupování. Tašky vám sice z obchodu domu neodnese, ale nakupování vám usnadní. Aplikace Grocery List je přehledný nákupní seznam s možností skvělé organizace. Když víte, co nakoupit, nebudete zbytečně rozhazovat peníze a také s ním ušetříte pár stromů, které by padly na papírový nákupní seznam. A to se vyplatí.

The app was not found in the store. :-(

Wealthy!

Když už to máme nákupní seznam, určitě se vám bude hodit druhá aplikace, která bude hlídat vaši útratu, takže se vám nestane, že byste u pokladny neměli na rohlíky. Wealthy! je jednoduchým hlídačem vaší peněženky. K nákupům si můžete přidat fotografii koupené věci a pokud se chcete přítelovi pochlubit svou útratou, můžete ji snadno sdílet.

The app was not found in the store. :-(

Real Xylophone

Milovníci hudby, našpicujte uši, máme tu Real Xylophone. No, zas tak opravdový není, ale zvuky vydává a na obrázku je něco, co jako xylofon docela vypadá. Pokud tedy pořádáte párty a DJ na poslední chvíli odřekl účast, už to nebude problém. S aplikací Real Xylophone to budete moct rozjet!

The app was not found in the store. :-(

Feltz

Je na čase oprášit staré, rozmazané vzpomínky na dětství a přinést svá mistrovská díla do digitálního světa. V aplikaci Feltz máte k dispozici 820 plstěných předmětů, ze kterých si můžete poskládat vše, co vám vaše fantazie dovolí. Scenérie, které byly do dneška jen ve vaší hlavě mohou konečně vyjít na světlo.

The app was not found in the store. :-(
zdroj: bgr.com, appadvice.com