zajímavé aplikace dne iconFotografie dnes pořizuje každý, naplácat jich stovku během pár minut nečiní asi nikomu problém s dnešní technikou a dostupnou pamětí. Udělat ale hezkou fotku, kterou se budete hrdě chlubit, to už chce trochu snažení a někdy i zásah prográmku na úpravu fotek. Dnes vám jeden zajímavý ukážeme.



Pixomatic není obyčejnou aplikací, ve které přidáte pár filtrů, maximálně fotografii otočíte a oříznete a konečná. Tato aplikace je zaměřena na tvorbu spíše uměleckých děl. Pomocí kombinování dvou a více fotografií vytvoříte s aplikací Pixomatic zajímavé výtvory.

Vezměte centrální objekt z jedné fotografie, přidejte mu pozadí z úplně jiné a vytvořte tak koláž, která vaše přátele na sociálních sítích oslní. Zajímavé ukázky naleznete přímo u screenshotů z aplikace na App Storu. Ty vám mohou posloužit jako inspirace.

Zajímavou funkci přináší aplikace pro majitele iPhonů, které nenabízejí režim portrét. Aplikace totiž nabízí funkci rozmazání pozadí, a tak si tím můžete částečně vykompenzovat, že nemáte iPhone 7 Plus. Nechybí zde ani další funkce pro základní úpravu a v neposlední řadě ani filtry.

The app was not found in the store. :-(