černý pátek black friday icon logoMohlo by se zdát, že krach na newyorské burze Českou republiku nijak kriticky nezasáhl. Obchodní řetězce nám ale říkají opak. Tato událost se ale stává tradicí i u nás a každým rokem zasahuje do našich peněženek. Stejně tak jako všechny obchody, tak i na App Storu jsou k této příležitosti zlevněny některé aplikace.



Screens VNC

Včera jsme vás seznámili v našich nabídkách pro Black Friday s aplikací Screens VNC pro iPhone. Nyní vám představujeme totožnou aplikaci pro Mac. Tato Aplikace s dnešní cenovkou $14.99 z původních $29.99  vám umožní přistupovat k vašemu Macu odkudkoliv. Bude vám stačit jen připojení k internetu.

The app was not found in the store. :-(

Luminar

Aplikace na úpravu fotek, která se přizpůsobí vaší úrovní a znalosti práce s fotografiemi. Pokud jste nováček, budou vám k dispozici jednoduché funkce, pokročilejší uživatel pak může pracovat s detailnějšími a pokročilejšími nástroji. Aplikace je navrhnuta tak, aby byla úprava fotografií zábavou pro všechny uživatele a nezáleželo na jejich zkušenostech s programem. Každý bude pracovat s tím, na co stačí.  Black Friday cena je pouhých 59€ z původních 209€.

luminar

Odkaz na stránky programu Luminar naleznete zde.

Aurora HDR 2017

Aurora je dle slov vývojářů nejpokročilejším HDR foto editorem. Slova jsou to sice velmi sebevědomá, ale jsou dost možná na místě. HDR je technika, kdy výslednou fotografii složíte z podexponovaných a přeexponovaných fotografií, čímž docílíte toho, že fotografie bude vyvážená a nebude špatně exponována i přes náročné světelné podmínky, jako je třeba protisvětlo, nebo temné prostředí s bodovým osvětlením. Aurora HDR se skládání fotografií velmi pomůže a nenechá vás ve štychu ani při následné korekci barev.

aurora

Odkaz na stránky programu Aurora HDR 2017 naleznete zde.

Parallels

Za zmínku určitě také stojí programy od společnosti Parellels Inc., které stojí za vznikem aplikací, jako je třeba 1Password Families nebo Pocket Premium. Tyto aplikace jsou nabízeny v balíčku určeném pouze pro Black Friday, při jehož koupi můžete slušně ušetřit. Celkově se na slevách od Parallels dá ušetřit až 430€!

parallels

Odkaz na stránky Parallels naleznete zde.

zdroj: macrumors.com