cbe503f476c00861368ee18c80f28045Prosinec klepe na dveře a pokud nejste ten, kdo dárky nakupuje dva dny před Vánocemi v Tescu, určitě Vás následující článek zaujme. Pokud nevíte, co koupit členovi rodiny či jinému známénu a chcete mu udělat obrovskou radost, jeden z dárků níže ho určitě potěší. A to nejlepší? Všechny dárky můžete koupit na EasyStore.cz!



Verus Simpli Lite pro iPhone 7 – černý

Lehký kryt Verus Simpli Lite poskytne vašemu iPhone 7 základní ochranu, aniž by výrazně narušil jeho nezaměnitelný design. Tomu odpovídá i provedení v odstínech Apple. Přestože je kryt vyroben z lehkých materiálů, působí velice elegantním a seriozním dojmem, který podtrhuje i vzor kartáčovaného kovu na zadní straně. Ta je mírně zesílena pro lepší ochranu čočky fotoaparátu, kterou přesahuje o cca 0,5 mm. V leštěném rámečku jsou vyvedeny stylové výřezy pro ovládací tlačítka a porty a také výřezy v rozích pro snazší instalaci telefonu do krytu.

Koupíte na EasyStore.cz

titanium_black_front

PlusUs LifeStar Lightning Cable 1 m Denim Blues

Designové dobíjecí a synchronizační kabely PlusUs z řady LifeStar dokazují, že ani při výběru dobíjecího kabelu není důvod rezignovat na osobní vkus. A rozhodně ne na kvalitu. Byly navrženy, aby vydržely každodenní používání a přenášení, a přitom odrážely jedinečnou osobnost svého majitele.

Koupíte na EasyStore.cz

lifestar_denim_blues_front

MiPow Playbulb™ Candle chytrá LED Bluetooth svíčka

Vyspělá technologie MiPow umožňuje vytvořit svítilnu s plamenem co nepálí, přesto ho zfouknete jemným výdechem nebo plácnutím na svítilnu rukou. Chytré vlastnosti vám pomohou vytvořit téměř jakoukoliv atmosféru doma, na party nebo venku na zahradě.

Koupíte na EasyStore.cz

playbulb_candle_000

Hyper Pearl make-up mirror & powerbank – červená

Hyper Pearl je luxusní kombinace power banky s pudřenkou, která by neměla chybět v kabelce žádné moderní ženy. Nabízí hned 2 zrcátka, z nichž jedno zvětšuje 3x a je kolem dokola osvětleno LED. Metalické odstíny jednotlivých variant připomínají ty nejžhavější odstíny laků na nehty, s nimiž ladí i měkce polstrované cestovní pouzdro a kazetové balení. Elegantní dojem podtrhují kompaktně ladné tvary a překvapivě nízká hmotnost. Už jen to zní jako dokonalý dárek pro každou příležitost.

Koupíte na EasyStore.cz

pearl_red_front2

Moikit Cuptime2 chytrý hrnek

Stylový chytrý hrnek Cuptime2 se bezpochyby stane designovou ozdobou vašeho pracovního stolu, především vám ale každý den pomůže pohlídat pravidelný příjem tekutin, na což většina z nás obvykle zapomíná. Cuptime 2 vás s železnou pravidelností upozorní zvukovým znamením i vibracemi, že je čas doplnit tekutiny. K tomu spočítá i celkový denní příjem tekutin a navíc vás třeba upozorní na to, že se právě chystáte opařit horkým čajem.

Koupíte na EasyStore.cz

cuptime2_front_final

Piper NV černý

Tato kompaktní WiFi kamera představuje kvalitní zabezpečení domácnosti, meteostanici a zároveň výkonný Z-Wave HUB v chytrém all-in-one provedení, ovládaném pouze z displeje chytrého telefonu nebo tabletu. Čočkou typu fish-eye pokryje Piper prostor v úhlu 180°, přičemž živý obraz v rozšířeném HD rozlišení si můžete na displeji telefonu přiblížit nebo dokonce rozdělit do 4 různých sektorů. K tomu nabízí i noční vidění. Vlastní výkonná siréna je samozřejmostí stejně jako automatické nahrávání 30” videí a jejich ukládání na cloudové úložiště. Piper je kromě senzorů pohybu a zvuku vybaven i senzory teploty, vlhkosti a intenzity osvětlení. Ve spolupráci s aplikací umožňuje Piper programovat automatické úkony či definovat pravidla pro různé situace zachycené senzory a především dokáže proměnit váš příbytek v chytrou domácnost díky inovativnímu protokolu Z-Wave, který zajistí bezdrátovou komunikaci s jakýmkoliv kompatibilním chytrým příslušenstvím. Piper je také kompatibilní se službou IFTTT.

piper_nv_black_front_3piper_nv_black_front_3