Apple rozšiřuje svojí televizní strategrii vč. samotných videí. Důvod je jasný, ovládnout přes Apple TV obývací pokoje. Nedávné informace mluví o najmutí výkonných zaměstnanců ze Spotify a YouTube.



Dalším člověkem je Shiva Rajaraman se snahou na videa a hudební průmysl. Ve zprávě se uvádí, že Rajaraman se bude hlásit u Apple senior viceprezidenta Eddyho Cue.

Apple chce už dospět a to prostřednictvím důležitých manažerů i od konkurence. Jedním z prvních nápadů, o kterém manažeři diskutovali bylo spojení hudby, zprávy a knihy s novým videem na kabelové službě. To by mohlo být aktivované pomocí iPhonu a pracovalo by s připojením k internetu v Apple TV. Rajaram je pozoruhodný z několika důvodů. Strávil 8 let na YouTube, kde zajišťoval licence pro společnost jako je streamování od Disney. Po svém působení v YouTube byl Rajaraman dva roky ve Spotify, kde pracoval u podcastů, licencování obsahu od Time Warner, Disney a NBC.

V minulosti se ukázalo, že si Apple vzal pod svá křídla bývalého manažera Amazon Fire a Netflixu Timothy D. Twerdahl, aby pracoval pro Apple TV. Apple svůj boj jen tak nevzdá a s těmito lidmi má zase o kousek blíž.

Zdroj: 9to5mac.com