Pomalu se už blíží další konference, kde Apple jako každý rok představí své nové operační systémy pro všechna svá zařízení – výjimkou nebudou tedy samozřejmě ani Apple Watch a jejich systém watchOS, na který se podíváme níže, přesněji na to, co by spousta uživatelů uvítala.



Možnost nastavení zvuků

I když se může zdát, že jde pouze o nepatrný problém, ve svém okolí s touto touhou setkávám denně. Spousta lidí by totiž našla v nové verzi možnost měnit zvuky při příchozím oznámení, ale i u jednotlivých čísel. Příkladem je i můj kamarád hasič, který v případě nějaké události je povolán formou automaticky odeslané sms – s možností změnit zvuk právě z tohoto čísla by věděl, že ji má věnovat pozornost.

Rychlejší systém

Kdo má hodinky Apple Watch, tak určitě ví, že zapínaní některých aplikací nebo dokonce samotných hodinek opravdu dlouho trvá. To platí i při aktualizaci některých údajů, například zpráv. Další verze by teda mohla některé procesy trochu vyladit a udělat hodinky rychlejší.

Více možností přizpůsobení

Už takhle nabízejí Apple Watch opravdu spoustu ciferníků, které si zároveň můžete jeden po druhém upravovat – ať už formou barev nebo přidáním widgetů. Přesto by hodně lidí uvítalo, kdyby Apple tuto nabídku ciferníků ještě o něco více zaktualizoval.