Určitě se vám někdy stalo, že někdo zavolal nevhod, ale přesto s konkrétním člověkem potřebujete mluvit, ale poté na to zapomenete. Oproti běžnému típnutí hovoru, si můžete zároveň vytvořit připomínku, která vás upozorní, že je třeba zavolat zpět.



 

Jak vytvořit připomínku, abyste někomu zavolali zpátky?

  1. V momentě, kdy vám někdo volá a vy se chystáte telefon típnout, stačí, když kliknete na Připomenout. Toto malé tlačítko se nachází nad větším červeným tlačítkem, kterým běžně položíte hovor. 
  2. Po kliknutí se vám zobrazí nabídka, ve které můžete vybrat, zda chcete připomenout zavolání zpět při odchodu z daného místa nebo za hodinu.
  3. Pokud zvolíte možnost Při odchodu, tak až opustíte rádius, ve kterém se právě nacházíte, zobrazí se vám připomínka. Druhou možností je zvolit Za hodinu od telefonátu. Připomínka se poté zobrazí jako obvykle. 
  4. Na ikonce aplikace Připomínky se vám poté zobrazí jednička, která upozorňuje na nesplněný úkol. Stačí jít do aplikace a označit úkol za splněný nebo využít možnost zavolat přímo v aplikaci po kliknutí na ikonku sluchátka. 
Zdroj: iphonehacks.com