Australská společnost Notaa zahajuje tento týden nový instalační program v zemi a to specializaci na nastavení produktů, které používá Siri a iPhone pro řízení domácí automatizované platformy HomeKit od Applu.



Majitel firmy říká: „Viděli jsme několik stavitelů domů, co nabízejí HomeKit produkty, ty byly z převážné většiny předinstalované nebo prostřednictvím modernizačních balíčků, ale toto je první společnost, která je vyloženě specializuje na HomeKit instalace.

Firma nejen nainstaluje, ale i odborně zaučí, aby jste si mohli vytvořit vlastní scény a plnohodnotně tak mohli ovládat svůj domov. Společnost spustila internetový obchod, kde bude zároveň nabízet i instalaci a konzultace. Tyto služby pak mohou obsahovat bezpečnostní zámky, osvětlení od Philips a Nanoleaf, kameery D-Link Omna, spínače a snímače Elgato Silvestra linie. Dále dodavatel instalace termostatických hlavic, vypínačů a jiného příslušenství, kde by byla potřeba pozvat elektrikáře.

Firma Notaa plánuje expandovat na Nový Zéland do konce tohoto roku. Má vytvořený v Sydney velký modelový dům, kde si zákazníci mohou vyzkoušet vše na vlastní kůži. Navíc dokáží zařídit slevy na jednotlivé produkty 10 až 15%.

https://https://www.youtube.com/watch?v=tBzmtdtz80Q

Zdroj: 9to5mac.com