19.5.2017 se děly v brněnské prodejně velké věci. Konala se totiž akce znovuotevření prodejny a tento den přinesl do obchodu mnoho slev na produkty od firmy Apple.



Vzhledem k tomu, že bydlím pár kilometrů od Brna, tak jsem se musel jet na tuhle akci podívat a vidět všechno na vlastní oči. Na místo jsem přijel už v 9 hodin ráno, moje očekáváni bylo, že u prodejny nebude takový rozruch jak se očekává. Ale byl jsem velmi překvapen, už v 9 hodin byla fronta u prodejny dlouhá více než 70 metrů a jelikož jsem měl na prodejně rezervované zboží, mohl jsem se vžít do role čekajícího zákazníka.

Byl jsem hodně překvapen, jak byla prodejna na tento obrovský nával lidi přeplněná. Ve frontě chodili zaměstnanci iSTYLE a ptali se nás jaké zboží si budeme pořizovat a taky nám u toho řekli jestli chtěný produkt ještě vůbec mají, zeptali se nás na potřebné údaje a udělali nám rezervaci. Dále nám sdělili, jakmile bude vše nachystané tak nám zavolají, takže jsme zbytek času nemuseli čekat v dlouhé frontě a mohli si tak prohlédnout obchody.

Než na mně přišla řada čekal jsem ve frontě více než hodinu, je to sice dlouhá doba ale čekání nám zpříjemňovali zaměstnanci z Bubbleology, Starbucks a KFC, kteří nám až ze své prodejny donesli jídlo či pití.

Uběhly asi 3 hodiny a přišla mi SMS, na kterou jsem tak dlouho čekal. Ve zprávě bylo, že moje objednávka je nachystána a můžu si jí co nejdříve vyzvednout. Tímto jsem se dočkal konečně momentu, kdy jsem mohl navštívit novou prodejnu. Co se týče vzhledu, ten se změnil minimálně. Ale prodejna byla o hodně větší a dělala na mně lepší dojem, než ta předešlá.

Tento výlet mi zabral docela hodně času, ale ten zážitek mi učitě stál za to a doporučuji ho každému, kdo má firmu Apple rád tak jako já.