iPhone X je vlastně iPhone Edition, nebo spíše iPhone 8 a čím bude tento chytrý telefon rozdílný než jakýkoli jiný iPhone předtím? Bezdrátové nabíjení, které je očekávané už několik let. Vertikální duální fotoaparát pro větší praktičnost držení v ruce při fotografování a natáčení videí.



Rozpoznávání obličejů a biometrické zabezpečení pomocí oční duhovky přes infračervený snímač na přední straně snímaný dvěma objektivy. Skryté Touch ID pod displejem, často se mluví přímo i o vrstvě Touch ID, která by byla pod celým displejem, takže by bylo absolutně jedno, kam by uživatel dal svůj prst na displeji.

iPhone X má zajímavě řešený prostor pro sluchátka, kamery a snímač světla v horní části displeje, tomu by museli přizpůsobit své aplikace i vývojáři, navíc by to pravděpodobně zasahovalo např. při prohlížení fotografií do samotného snímku. Pokud by to nebylo řešeno černým okrajem, aby byla vrchní lišta s hardwarem zarovnaná.

Kontrastní by bylo umístění signálu, baterie, Wi-Fi, mobilního internetu, Bluetooth a dalších informací v tomto prostoru. Zároveň je střed určen vždy ke zobrazení aktuálního času.

iPhone X by mohl být vytvořen z nerezové oceli s prvky designu jako prvního iPhonu. Můžeme však také očekávat novou generaci Jet Black.

Zdroj: idropnews.com