MONETA Money Bank ovládla prestižní anketu Mobilní aplikace roku 2017. Její pokročilá aplikace pro mobilní bankovnictví Smart Banka se stala absolutním vítězem soutěže a v kategorii Klientský servis se umístila na prvním místě. O hlasy poroty a veřejnosti usilovalo téměř osm stovek špičkových českých a slovenských aplikací pro chytré telefony.



„Naším strategickým záměrem je být digitálním šampionem na českém bankovním trhu. Proto věnujeme velkou pozornost důkladnému vývoji a neustálému zdokonalování našich digitálních produktů, jako je Smart Banka. Absolutní vítězství v soutěži Mobilní aplikace roku 2017 je pro nás povzbuzením k dalším inovacím,“ uvedl Dalibor Šajar, vedoucí digitálních projektů v MONETA Money Bank.

Aplikace Smart Banka nově přichází s revolucí na bankovním trhu – jako první v České republice umožňuje zřídit účet výhradně přes chytrý telefon, a to bez nutnosti návštěvy pobočky. Vedle toho lze pohodlně sledovat stav úvěrů, vývoj investic, měnit nastavení limitů platebních karet či je v případě potřeby okamžitě zablokovat,“ vyjmenoval některé vlastnosti aplikace Jakub Komenda, vedoucí týmu Smart Banka v MONETA Money Bank.

Aplikace Smart Banka byla spuštěna před rokem a od té doby se neustále rozvíjí s cílem poskytovat klientům bezpečný, moderní a pohodlný nástroj ke správě jejich financí kdykoliv a kdekoliv. Smart Banka je dlouhodobě nejlépe hodnoceným mobilním bankovnictvím (Google Play – hodnocení 4,7 z 5, App Store – hodnocení 4,5 z 5) na tuzemském trhu.

Aplikaci lze využívat v české nebo anglické verzi na mobilních telefonech s operačními systémy iOS (verze 8.0 a vyšší) nebo Android (verze 4.1 a vyšší). Pro její založení je třeba běžný nebo spořicí účet, případně kreditní karta od MONETA Money Bank a aktivní přístup do Internet Banky. K přihlášení do aplikace stačí uživatelem vytvořený PIN či jediný otisk prstu. Aplikace je zdarma ke stažení v App Store.