Den stačil k tomu, aby se objevila první videa na YouTube, kde jsou ukázané veškeré novinky a opravy chyb z iOS 11 beta 2. Vylepšení se dotklo i rychlosti v plynulosti systému. Beta verze je určené pro vývojáře a obsahuje mnoho chyb, právě aby se dalo vše vyřešit pomocí nahlašovaných chyb od vývojářů do centrály Applu.



I z těchto důvodů stále platí doporučení instalovat beta verze na jiná zařízení, která neslouží uživatelům jako primární.

iPad App Switcher – Při zavírání aplikace bylo obnoveno swipe gesto. Dříve bylo nutné držet prst na aplikaci a klepnout na „X“.

SOS – Při použití nouzového funkce SOS už nebude posílat notifikace.

Aplikace Soubory – Do iOS byla přidaná možnost k uložení na OS X Server a Dropbox.

Oznamovací centrum – Nově není potřeba vysouvat starší notifikace ze spodní části prostředí iOS.

iCloud zprávy – Konečně funguje synchronizace iMessage zpráv do iCloudu, kde se zároveň zobrazuje kolik je potřeba ještě odeslat zpráv od iCloudu.

Nahrávání obrazovky – Při stiknutí 3D Touch je možné zahájit nahrávání obrazovky v Ovládacím centru, kde se otevře možnost „Zahájit vysílání“. Možná se tedy dočkáme u této funkce i možnosti živého streamování např. pro Facebook, Instagram, Twitter nebo YouTube. Záznam živého vysílání bude samozřejmě uložen do aplikace Fotky ve fotogalerii.

Hudba – Aplikace Hudba se nyní spustí stejně jako tomu bylo u iOS 10. Uživatelé si na nové spuštění aplikace Hudba dost stěžovali.

Zdroj: macrumors.com