Apple vydal tento měsíc dvě beta verze iOS 11. První verze je dnes dostupná pro veřejnost, zatím co druhá beta verze je zatím jen pro vývojáře. Uživatelé beta verze začali objevovat, co by mohl nový iPhone 8 přinést.



Designer Tyler Hansen včera informoval na svém Twitteru o některých funkcích iOS 11, které naznačují, co příjde s novým iPhone 8. Tyler odhalil například: OLED displej, který bude od okraje k okraji, rozšířenou realitu a další.

Jak by mohl iPhone 8 vypadat:

I přes to, že iOS 11 stále nedostal oficiální noční režim, jsou některé prvky mnohem tmavší. Třeba zrovna aplikace Kalkulačka, byla celá překopaná. Kalkulačka má nově zakulacené tlačítka a celá aplikace je celkově tmavší.

S iOS 11 přichází i nové umístnění tlačítek exit, pause, size, volume, apod. při fullscreen(vido přes celý display). Tyto tlačítka, by jsme měli najít v levém a pravém horním rohu.

Od iPhone 8, se očekává i lepší fotoaparát, proto se společnost Apple rozhodla přejít z formátu jpeg na HEVC a HIEF, které mají uživatelům ušetřit až 50% místa v interním úložišti.

Zdroj: 9to5mac.com