Jeden rok po zahájení prvního Bluetooth kartáčku Sonicare Flexcare Platinum, představil Philips zcela nový model Sonicare DiamondClean Inteligentní Sonic. Zubní kartářek komunikuje s iOS aplikací pomocí Bluetooth a dobíjí se indukčním napájením.



Samozřejmostí je přehled, jakou část úst jste si vyčistili lépe, vč. kouče při čištění. Aplikace umožňuje sledovat pomocí 3D mapy úst problematickou oblast uživatele, která je následně zvýrazněná.

Součástí balení s kartáčkem je i skleněný pohár, kam vkládáte kartáček. Ten je vybaven bezdrátovým indukčním nabíjením, kartáček samozřejmě vodotěsný (jako jiné elektrické zubní kartáčky). Navíc dostanete luxusní cestovní pouzdro, stejně jako můžete nabíjet na cestách kartáček pomocí USB kabelu. Výdrž baterie v kartáčku má až 2 týdny při používání 2x až 3x denně.

Kartáček je nabízen ve čtyřech barvách a cena začíná na 229,99$, tedy 5.200,- Kč (obsahuje 2 kartáčkové hlavy). Rozšířené možnosti jsou potom tři kartáčkové hlavy a úplná sada hlav, cena se však potom pohybuje až k 8.000,- Kč.

Kartáček používáte i pomocí aplikace Philips Sonicare z App Storu.

Zdroj: macrumors.com