Nebudeme si lhát, každý máme svá tajemství. A i když mi budete tvrdit opak, moc se mi tomu věřit nechce. Schovat si občas nějakou fotku se může hodit. Dneska vám ukážeme aplikaci Gallery Valut. Ta vám s tím pomůže.



 

 

Aplikace Gallery Valut vám pomůže udržet si tajemství, které by vaši přátelé, manželka nebo děti neměli vidět. Nebudete se tak muset bát otevřít galerii a listovat fotkami před očima cizích lidí. Mobil budete moci dát z ruky, aniž byste se orosili.

Gallery Valut vám ihned po stažení nabídne nastavení hesla. Bez něj aplikace téměř nemá smysl, takže nastavit si ho je velmi žádoucí. Pak si můžete nastavit email, pro případ, kdybyste heslo zapomněli. Když projdete primárními kroky, můžete se s chutí pustit do schovávání fotografií.

To je jednoduché. Vybereme si import fotografií. Ty si můžeme roztřídit do alb a na závěr zvolit, jestli je chceme smazat z galerie nebo je v ní nechat. Tím je proces hotový. Fotografie jsou skryté a můžeme v klidu dýchat. Aplikace je navíc zdarma, takže proč nemít klidnější spaní a fotografie neschovat?

Aplikaci dne s názvem Gallery Valut můžete stáhnout zdarma pomocí tohoto rychlého odkazu.