Víme, jak by měl vypadat nový iPhone 8 s iOS 12 a co nám přinese. iPhone 8 a iOS 12 by nám měli přinést nový digitální design a Virtuální home button s čistým a bezhraným designem. Upozornění, stav baterie a další, by se měli objevovat na samém okraji telefonu viz. obrázek. Oznámení by se měla zobrazovat v novém designu a lze je jednoduchým přejetím prstem doleva smazat.



Aktualizované centrum oznámení, které obsahuje nově tlačítko dark mode a rychlé nastavení sítě s 3D touch. Čisté rozhraní vám pomůže soustředit se na důležité věci jednoduchou a intuitivní cestou.

Nový design přijímání hovorů, který nabízí více možností, jako třeba ignorovat, připomenout později, zpráva a tichý mód. Telefonát nezabere celou obrazovku při telefonátu pokud ho používáte. Zabere jen malinkou horní část a pokud vám bude překážet, tak stačí jen posunout prstem nahoru a panel zmizí. Novinkou je Quick Switcher, který vám umožní přejetím z levé strany otevřít panel, v kterém lze přejít do jiné aplikace, nebo vypnout všechny aplikace v pozadí. Další novinkou je „Lock Any App“, která vám už podle názvu dovolí zamknout jakoukoli aplikaci pomocí Touch ID.













Zdroj: behance.net