Ať už jste uživatelé Macu nebo iPhonu, určitě jste se při koupi dlouze rozmýšleli, jakou velikost paměti si u zařízení vybrat. Za každý GB necháte slušný ranec, zařízení s nedostatkem paměti pak ale není žádný med. Proto Firma Wester Digital přináší řešení.



 

S novým řešením od firmy WD nakoupíte jeden cloudový prvek, který problémy s pamětí vyřeší jednou pro vždy. Řešení se jmenuje My Cloud Home. Jedná se o úložiětě, které vám bude přístupně pomocí mobilní aplikace, přes Mac i iPad.

Zálohovat dokáže všechny druhy souborů, automaticky dělat zálohy vaší práce či dokonce zálohovat soubory z DropBoxu, Google Drivu nebo jiných sociálních sítí. Přístup je přitom vyřešen velmi jednoduše téměř z libovolného zařízení.

My Cloud Home je doplňek, kterým si snadno vyzdobíte domácnost a bude velmi užitečným kouskem. Úložiště je totiž designově pěkně zpracovaná krabička, která toho hodně dokáže. Navíc za velmi příznivou cenu. Za 179$ získáte 2TB. WD ale předpokládá, že objemy dat se budou stále zvětšovat. Proto nabízí až 16TB variantu, za kterou necháte 700$.