Parrot Bebop 2 FPV neváží ani 500 gramů a vydrží na baterii létat až 25 minut. Definuje tak nový standard mezi volnočasovými drony. Nový Parrot Skycontroller 2 umožňuje ultrapřesné pilotování a Parrot Cockpitglasses zprostředkují dokonale působivý letový zážitek.



Vystoupej do oblak s náhlavní soupravou Parrot Cockpitglasses FPV. Stačí spustit na iPhonu aplikaci FreeFlight Pro a dát iPhone do Cockpitglasses. Fantastický výhled 1080p HD kamery v přídi dronu Parrot Bebop 2 ti zprostředkuje pohled na svět z ptačí perspektivy. Cockpitglasses jsou mimořádně pohodlné na nošení, i s dioptrickými brýlemi.

Na ovladači Parrot Skycontroller 2 se dvěma joysticky máš mimořádně přesné pilotování pevně v rukou. S dronem Bebop 2 můžeš létat až 2 kilometry daleko a vzlet i přistání provedeš stisknutím jediného tlačítka. Díky funkci Return Home máš při letu za dobrodružstvím jistotu, že se dron vždycky bezpečně vrátí. Hraj si s výškou, směrem a rychlostí s jistotou stability, o kterou se stará systém na zamezení poklesu vztlaku pod křídlem. Máš taky volnost pilotovat dron Parrot Bebop 2 svým iPhonem nebo iPadem.

Dron Parrot Bebop 2 FPV můžete zakoupit přímo na stránkách Applu.

Zdroj: apple.cz