iPhone s výchozí tapetou iOS je pěkný – ale pěkný jen pár týdnů, než se okouká. Jakou tapetu  nastavit, abyste ji neměli stejnou jako všichni a nebyli jste mainstream? Zkuste aplikaci Wallpapers Now. Tapetu, která vám padne do oka zde rozhodně najdete, na výběr totiž máte z nepřeberného množstí, které se každým dnem rozšiřuje o nové kousky.



Aplikace, které mají pouze jedinou funkci. Pomoci vám najít tapetu, která se vám bude líbit a bude přesně podle vašich představ. Nově s podporou iPhonu X.

Každý den přibývají nové kousky, které jsou roztřízené podle skupin, sezonních kolekcí, inspirativních citátů a dalších kategorií. Vyhledávat tak budete vždy jen to, co na vaši plochu chcete.  Můžete si být ale skoro jistí, že ať zvolíte kategorii „dogs“ nebo „nature“, všude bude několikrát logo Apple.

Teď jeden mínus, který vám její užití trochu znepříjemní. Aplikace je po vás bude chtít zaplatit 20$ ročně, abyste se zbavili reklam. I přesto si ale můžete tapetu vybrat a stáhnout bez placení, jen to nebude tak příjemné, jako s provedením platby a nebudete mít přístup k celé galerii.

The app was not found in the store. :-(