Včera jsme vás informovali o zveřejněné ceně Apple HomePodu na CZC.cz, který uvádí cenu 12.490,- Kč s informací, že bude upřesněno dodání. Alza.cz dnes rovněž zveřejnila Apple HomePod na svém e-shopu, ale s předpokládanou cenou 8.008,- Kč.



No uvidíme, který e-shop se nakonec trefil s cenovkou. Další, kdo příjde s cenou budou Apple Premium Reseller prodejci jako je třeba iSTYLE, iWANT, iSETOS, iSTORES a samozřejmě oficiálně Apple.cz na Apple Online Storu.

Chytrý reproduktor HomePod

Sofistikované zařízení, které dokáže obsluhovat chytrou domácnost na základě hlasových povelů, které mu zadáte! To je Apple Homepod. Navíc se nejedná o žádné chrastítko, díky 7 výškovým a středovým reproduktorům, krásně rozezvučí vaši domácnost. Je to v podstatě vaše osobní asistentka, Siri, která udělá, co vám na očích uvidí.

Poslouchá vás

Díky 6 mikrofonům na snímání okolního zvuku porozumí vašemu hlasu. Nejen že rozumí vašemu povelu, ale také dokáže analyzovat, zda jste postavený někde u zdi nebo uprostřed místnosti.Pak tomu také přizpůsobí zvukové podání a rovnoměrně ozvučí místnost.

Překvapí vás, co vše dokáže

Požádejte Siri o mix songů! Vyberte si žánr nebo interpreta a je to. HomePod má přístup k databázi Apple Music, odkud vytáhne vámi požadovanou muziku. Mimo muziku vám umí přečíst ale i zprávy, poskytne vám informace o počasí a dopravě, převede jednotky nebo spočítá, co potřebujete. Zaručeně oceníte i možnost ovládání chytré domácnosti, díky integraci HomeKitu.

Slyší vás i přes hudbu

Přejete si změnit hudbu? Požádejte Siri, která vás nikdy nepřeslechne! Díky inovativnímu zpracování vás Siri uslyší i z dálky nebo přes hudbu na plné pecky.

Zcela nová úroveň poslechu muziky

Umístěte HomePod kdekoli v místnosti. Sám automaticky analyzuje akustiku, nastaví zvuk na základě umístění mluvčího a směřuje hudbu v optimálním směru. Nezáleží na tom, jestli ho umístíte doprostřed místnosti, na polici nebo proti zdi. HomePod si vždy poradí.

Dokonalé ozvučení

HomePod představuje zcela neuvěřitelnou technologii přehrávání hudby, nabízí 7 reproduktorů umístěných ve spodní části, které odráží zvuk od podložky na které reproduktor stojí. Nad nimi je bassový reproduktor, navržený společností Apple a má nový čip A8, jenž dokáže v reálném čase upravovat hudbu pro co nejlepší poslech v místnosti, ve které se reproduktor právě nachází.

Klíčové vlastnosti

Výkonný reproduktor HomePod, který skvěle zní. Přístup k jednomu z největších světových hudebních katalogů Apple Music. Ovládejte ho pomocí asistentky Siri. Revoluce v poslechu hudby. Možnost umístění kdekoliv v místnosti. Automatické nastavení akustiky. Možnost využití dvou zařízení v místnosti, které se automaticky detekují a vytvoří tak ještě realističtější zvuk – komunikace přes AirPlay2. Slyší vaše požadavky i přes silnou muziku nebo z druhého konce místnosti. Několik vrstev zabezpečení. Anonymní identifikační číslo a šifrování. Chrání vaše soukromí. Učí se, co máte rádi. Reaguje i na dotyk – klepnutí na horní část umožňuje přehrávaní, pozastavení nebo nastavení hlasitosti. Pomáhá ovládat chytrou domácnost. Odpoví vám na otázky – počasí, doprava, čas, sport, zprávy a další. Reproduktor váží 2,5 kg a má rozměry 172 mm x 142 mm. K síti se zařízení připojuje přes WiFi.