Opět vám přinášíme hned několik aplikací, které jsou po omezenou dobu ke stažení zdarma na App Store. Pokud se vám tedy nějaká líbí a chcete pomocí ní obohatit váš iPhone, iPad či jiné zařízení, rozhodně byste neměli váhat, protože již zítra můžou být všechny aplikace znovu placené.



 

 

 

WEB to PDF

Jak už název napovídá, tato aplikace, která vám převede webovou stránku do PDF. Tento formát můžete poté číst kdykoliv, kdekoliv, bez nutnosti připojení k internetu. PDF navíc můžete snadno šířit s přáteli. Aby toho ale aplikace nenabízela málo, přináší navíc zabudovaný VPN klient, který nabídne zabezpečené šifrované připojení.
WEB To PDF

Aplikaci dne s názvem WEB to PDF můžete stáhnout pomocí tohoto rychlého odkazu.

AURA – Camera Photo Editor

Pokud vám přijdou vaše fotografie nudné a vy je proto nechcete nikde sdílet, určitě zkuste jindy placenou aplikaci AURA. Ta vám totiž nabídne hned několik velmi užitečných nástrojů pro úpravu fotkek – nechybí ani rámečky, filtry či několik fontů textu.

screen322x572 (1)

Aplikaci dne s názvem AURA můžete stáhnout pomocí tohoto rychlého odkazu.

Friendly FTP Client

Tento FTP klient vám poskytne všechny funkce, které jste kdy potřebovali k organizaci vašich souborů na FTP serverech. Podporuje FTP a SFTP, nabízí připojení k několika serverům najednou, kopírování na pozadí, přetahování, mazání nebo přejmenovávání souborů. Sdílení souborů s přáteli, přidávání souborů do rychlého přístupu, nebo třeba možnost nastavení hesla na soubory. FTP Client samozřejmě umí kopírovat věci na FTP servery a to třeba i zcela automaticky (například fotografie a videa ihned po jejich pořízení), dále také podporuje širokou škálu souborů, a překvapí vás zajisté mnoha dalšími nezmíněnými funkcemi, protože tento client má opravdu co nabídnout.

Friendly FTP Client

Aplikaci dne s názvem Friendly FTP Client můžete stáhnout pomocí tohoto rychlého odkazu.

GifBrowser

Jste zastánci pohyblivých obrázků, ale postrádáte aplikci, ve které byste je mohli snadno procházet, zobrazovat si třeba jednotlivé snímky z gifu, nebo jen hledáte aplikaci, která by sloužila jako přehledná knihovna? GifBrowser splní vaše očekávání a možná nejen to. Nabídne toho mnohem víc, než jste si vůbec mohli přát. Do této aplikace lze gify ukládat přímo z prohlížeče, galerie, nebo jakékoliv jiné aplikace. Dále je možné gify organizovat, přibližovat, měnit jejich rychlost, přehrávat v celoobrazovkovém režimu, nebo je třeba pozastavovat a procházet snímek po snímku. Na své gify si pak můžete nastavit heslo, nebo použít odemykání pomocí TouchID.

GifBrowser

Aplikaci dne s názvem GifBrowser můžete stáhnout pomocí tohoto rychlého odkazu.

Auto Adjust

Aplikace, díky níž se vám už nestane, že byste museli mazat fotografie, kvůli špatnému nastavení světelných podmínek. Tato aplikace provádí vše za vás a my jen můžeme potvrdit, že to funguje velmi dobře. Žádné čekání, až aplikace provede změny, vše funguje bleskově. Ani po úpravě ale aplikace nesníží kvalitu fotografie a zachová plné rozlišení (až 12MP), což je funkce, kterou mnoho podobných aplikací nenabízí. Dále aplikace velmi úspěšně potlačuje šum fotografií, nebo třeba zlepšuje kontrast a zvýrazňuje barvy fotografie. Tato aplikace z vás udělá šikovného fotografa snadno a rychle. Tak co, chcete mít na všechny fotografie parádně exponované? Pak byste neměli váhat!

Auto Adjust

Aplikaci dne s názvem Auto Adjust můžete stáhnout pomocí tohoto rychlého odkazu.

Zdroj: bgr.com