Období chřipek, věčně ucpaného nosu a pokašlávání je tu. Stačí si zaskočit k dokotrovi a odnášíte si recepty na desítky prášků, kapek, sprejů a mastiček. V lékárně vám řeknou, co jak brát, ale hlava vám z toho jde stejně kolem. No a proto byste si měli stáhnout aplikaci Mr. Pillster, která vše vyřeší za vás.



 

Aplikace, která se postará o to, abyste nezapomněli slupnout ten správný medikament. Bude vám připomínat ve spráný čas, co do sebe máte dostat. Pokud máte chčipku a musíte do sebe ládovat více léčiv, určitě ji oceníte. Díky Mr. Pillsterovi na nic nezapomenete.

Aplikace je uzpůsobená na léčiva – nastavíte si, v jaké formě léky berete (prášky, kapky…), kolik si jich máte vzít, kdy, po jakou dobu je budete brát a kdy chcete dostávat upozornění. Aplikace potom lék uloží do kalendáře a bude vám ho svědomitě připomínat.

Nahlédnout pak můžete do „programu“, který lék si ještě budete brát, v kolik a můžete ho  označit jako „vyřízený“, pokud si ho vezmete a máte dávku za sebou. Fungovat může dokonce i pro více členů, třeba pokud máte děti a potřebujete hlídat dávkování pro více lidí.

Díky aplikaci Mr. Pillster nezepomenete na žádný lék a budete moci chodit s lehčí hlavou, protože časy aplikace ohlídá za vás.

 

Aplikaci s názvem Mr. Pillster můžete stáhnout zdarma pomocí tohoto rychlého odkazu.