Počet kusů HomePod pro dodání v USA, Velké Británii a Austrálii začíná ubývat, a to ještě před spuštěním reproduktorů tento pátek. HomePod je nedostupný ve všech třech zemích již po několika dnech vydání.



Odhady dodání HomePod, které byly objednány online se již posunuly zpět na 12. února jak v Austrálii, tak ve Spojeném království. Dodání objednávek, které byly uskutečněny dnes v internetovém obchodě ve Spojených státech, jsou odhadovány stále na 9. února. Tehdy bude omezené množství reproduktorů k dispozici zákazníkům ve vybraných Apple Store a u autorizovaných prodejců, včetně Best Buy, John Lewis, Harvey Norman, Telstra a EE.

U většiny zásilek je stále ještě poznámka „Příprava na odeslání“, ale brzy se změní na „Odesláno“. Jak bylo uvedeno na fórech webu MacRumors, někteří zákazníci již získali číslo sledování UPS. Prodej a výdělek, které přinesl HomePod bude pravděpodobně tématem pro delší dobu. Výdělek se ale s jistotou nebude dát určit, protože HomePod bude zařazen do kategorie „Ostatní produkty“ ve výsledcích výdělků společnosti Apple vedle produktů Apple TV a Apple Watch.

Zdroj: macrumors.com