Apple dnes sdílel v App Store nový rozhovor se zakladateli aplikace MoviePass, který se podílel na vývoji iPhone a moderního telefonu. MoviePass vyšel v roce 2011, ale v loňském srpnu výrazně vzrostla jeho popularita.



Tehdy společnost snížila cenu předplatného na 9,95 dolarů/měsíc, což umožňuje zákazníkům podívat se v kině na jeden standartní 2D film každý den. V novém rozhovoru se Stacy Spikesem a Hamettem Wattem – párem podnikatelů, kteří založili filmPass před sedmi lety, se rozhovor nakonec zaměřuje na to, jak vznikl MoviePass. MoviePass pracuje s použitím iPhone a spárované debetní karty. Pokud se chcete podívat na nějaký film, běžte do místního kina (FilmPass je podporován na více než 90% kin celostátně), vyberte 2D showtime a „check in“.

Pak si můžete zakoupit vstupenku v pokladně nebo v kiosku jako obvykle. Od ledna 2018 má MoviePass 1,5 milionu předplatitelů. Podle generálního ředitele společnosti Mitch Lowe do konce dubna bude mít aplikace MoviePass tři miliony předplatitelů. FilmPass aktualizoval svou aplikaci pro iOS a přidal podporu iPhone X. Poskytl tak upravené uživatelské rozhraní s větším důrazem na snímky z populárních filmů, lepší navigaci a aktualizovanou obrazovku pro kontrolu.

Zdroj: macrumors.com