Společnost Apple dnes aktualizovala svůj internetový obchod pro repasované výrobky ve Spojených státech. Byl přidán výběr modelů Apple Watch Series 3, což je poprvé od září 2017, kdy bylo zařízení vydáno.



K dispozici jsou dva repasované modely Apple Watch Series 3 se slevou až 50 dolarů, což je o 13 až 15 procent méně z běžné ceny. V současné době nejsou k dispozici žádné modely LTE. Apple Watch Series 3 byly poprvé představeny v září minulého roku společně s novými telefony iPhone. Jsou zároveň prvním zařízením Apple Watch, který nabízí možnost připojení LTE. Ve srovnání se staršími modely je také vybaven rychlejším dvoujádrovým procesorem S3 a čipem W2 navrženým společností Apple, což nabídne až o 85 procent rychlejší Wi-Fi.

Zásoby těchto repasovaných Apple Watch jsou v současné době omezené, ale Apple pravidelně aktualizuje dostupná zařízení, takže určitě stojí za to pravidelně kontrolovat internetový obchod, pokud sháníte levnější model. Všechny repasované produkty společnosti Apple procházejí přísným procesem rekonstrukce před tím, než budou nabízeny k prodeji, což zahrnuje inspekci, opravy, čištění a přebalování. Repasované modely Apple Watch jsou nabízeny s jednoroční zárukou, kterou lze prodloužit nákupem AppleCare+.

Zdroj: macrumors.com