Apple v nočních hodinách vydal 2. beta verzi macOS High Sierra 10.13.4 pro vývojáře a veřejné testery. Původní beta měla číselné označení 17E150f, zatímco nová aktualizace, která je dnes k dispozici v Developer Center, uvádí číslo 17E150g. Není jasné, proč Apple vydal aktualizovanou verzi beta 2, ale nová beta verze je k dispozici také pro veřejná beta testery.



Registrovaní vývojáři mohou stahovat beta verze z centra pro vývojáře společnosti Apple nebo pomocí mechanismu aktualizace softwaru v Mac App Store s nainstalovaným správným profilem.

MacOS High Sierra 10.13.4 beta 2 nezavádí žádné nové nové funkce, ale změnila „iBooks“ na „Books“.

Aktualizace obsahuje opravy chyb a vylepšení výkonu pro problémy, které nebyly řešeny v programu MacOS High Sierra 10.13.3 a nabízí podporu některých funkcí, které jsou k dispozici i v systému iOS 11.3, jako jsou zprávy na iCloud, které nahrají všechny vaše zprávy iMessages mrak. Podporuje také službu Business Chat, což je funkce, která přichází, když jsou iOS 11.3 a macOS 10.13.4 zpřístupněny veřejnosti.

MacOS 10.13.4 také obsahuje tapetu oblačnosti kouře, která byla dříve k dispozici pouze v iMac Pro, a zavádí varování při otevírání 32bitové aplikace jako součást úsilí o jejich vyřazení.

Zdroj: macrumors.com