Muž z Floridy tvrdí, že se z jednoho jeho AirPods začalo kouřit, zatímco poslouchal hudbu. Jak uvedl WFLA, Jason Colon cvičil v místní posilovně, když si všiml, že se z jeho pravého AirPod poněkud kouří.



Colon uvádí, že jakmile si uvědomil, že vychází kouř z jeho AirPods, rychle jej vytáhl, položil na lavičku v tělocvičně a šel hledat pomoc. Když se vrátil, pravý AirPods byl otevřený a již poškozený plamenem. Také poznamenal, že je rád, že AirPods stihl z ucha vyndat již při prvním pocitu, jinak mohl utrpět zranění. Není jasné, co se přesně se stalo, ale Colon to připisuje tomu, že pravděpodobně praskla baterie.

Společnost WLFA tvrdí, že se obrátila s tímto problémem na Apple, ten uvedl, že to již vyšetřuje a bude v kontaktu s Colonem, aby získal další informace. Colon přesně neví, co se stalo s pravým AirPods, ale je si jistý, že by to mělo být varování pro ostatní. „Společnost je na vaší straně, vyšetřuje tento problém a bude v kontaktu s Colonem“, uvedl mluvčí Apple. Jistě to není poprvé, kdy se produkt Apple potýká s podobným problémem, ale tyto typy problému nejsou rozšířené a zpravidla je lze přičíst předchozímu poškození.

 

 

Zdroj: 9to5mac.com