Bitcoin v posledních dnech opět provázejí velké negativní zprávy v podobě různých krádeží ze serverů zajišťující peněženky, nebo také zákaz propagace na sociální síti Facebook a Instagram.



V prosinci byla hodnota ještě na 19 tisících dolarech (385.000,- Kč), aktuálně je však hodnota na 9.400 dolarech (191.000,- Kč) za jednu minci Bitcoin. Jižní Korea zase chystá zakázat veškeré obchody s kryptoměnami.

Velké výkyvy kurzu u bitcoinu nejsou nic neobvykledého. Stále platí jedno důležité pravidlo „nakupujeme“ při nízké ceně a „prodáváme“ při vysoké. To je jediná cesta k zisku a to nejen u kryptoměn.

Nutno podotknout, že v lednu 2017 měla kryptoměna bitcoin čtvrtinovou hodnotu ve srovnání s dnešní, takže to stále není pokles a pád všeho.

Můžete náš magazín podpořit prostřenictvím registrace do peněženky Coinbase, kde je možné nakupovat a prodávat kryptoměny BitcoinBitcoin CashEthereum a Litecoin.

Začít obchodovat můžete třeba jen za 500,- Kč a to snadno prostřednictvím platební brány přes kartu Visa a MasterCard. Není tedy pravdou, že si musíte koupit např. jeden celý Bitcoin. Navíc pokud se registruje přes tento odkaz, tak získáte zdarma 10$ v kryptměně Bitcoin k Vašemu prvnímu nákupu.

Doporučujeme vždy zvažit, zda nákup kryptoměn nebo zaslání příspěvku neohrozí Vaši životní úroveň, nebo dokonce platební neschopnost. Příspěvek nebo dokonce vložená částka do kryptoměn není možné ze strany magazínu vrátit.

Děkujeme za podporu!