Členové NikePlus mohou nyní zdarma získat předplatné Apple Music a exkluzivní playlisty po dokončení tréninku nebo nákup vybraných produktů Nike. Bohužel Nike neukázala jak přesně odemknout výhody, ale díky dosažení různých milníků v aplikacích Nike + Run Club nebo Nike + Training Club v daném měsíci mohou členové NikePlus získat odměny, jako je bezplatné měsíční předplatné na Apple Music nebo přístup k exkluzivní seznamy skladeb Nike, které obsahují mixy s vysokou spotřebou energie.



Mezitím členové NikePlus, kteří koupí běžecké boty Epic React Flyknit značky Nike v exkluzivní barvě White Fusion, si odemknou až čtyři měsíce volného přístupu k Apple Music. Obuv je k dispozici za cenu $ 150 a začíná dnes výlučně pro členy NikePlus ve Spojených státech a od 22.2. je i pro nečleny.

Členství v programu NikePlus je zdarma, registrace je k dispozici na webu a prostřednictvím aplikací NikeNike SNKRSNike + Run Club nebo Nike + Training Club pro iPhone. Apple Music je jedním ze tří nových tzv. NikePlus Unlocks, spolu s odměnami od tři startupové třídy profitness a meditace aplikace Headspace.

Zdroj: macrumors.com